ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιουβέντους: Ο Μαυροπάνος στη λίστα των "μπιανκονέρι", σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Stuttgart's Konstantinos Mavropanos is dejected Dortmund's Jude Bellingham scored his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfB Stuttgart in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ντίνος Μαυροπάνος @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα στόπερ της Στουτγκάρδης, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Στα ραντάρ της Γιουβέντους βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει σε δημοσίευμά της το Σάββατο (8/7) πως ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου των "μπιανκονέρι", Κριστιάνο Τζούντολι, είναι του Έλληνα διεθνή στόπερ.

Ο 25χρονος στόπερ δεσμεύεται με τη Στουτγκάρδη μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ με την παρουσία του συνέβαλε στην παραμονή της γερμανικής ομάδας στην Bundesliga, που εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο.

Ο Μαυροπάνος κατέγραψε τη φετινή σεζόν 34 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Μένει να δούμε αν οι "μπιανκονέρι" θα μετουσιώσουν το ενδιαφέρον τους σε πρόταση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ