ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Νέα περιπέτεια με διαρρήκτες για τον Ντι Μαρία στο Τορίνο

Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρεάλ, Πασαντίνα | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022
Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρεάλ, Πασαντίνα | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Παραλίγο και θα έπεφτε για ακόμα μία φορά θύμα διάρρηξης ο Άνχελ ντι Μαρία το βράδυ της Τετάρτης (5/10), με ληστές να επιχειρούν να εισβάλουν στη βίλα του στο Τορίνο, όπου βρισκόταν και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, με την επέμβαση της αστυνομίας να αποτρέπει τα χειρότερα.

Λίγο έλειψε να ζήσει ξανά τον εφιάλτη το βράδυ της Τετάρτης (5/10) ο Άνχελ ντι Μαρία κι η οικογένειά του, όταν τρεις ληστές επιχείρησαν να διαρρήξουν τη βίλα τους στο Τορίνο, περίπου στις 19:30.

Ωστόσο, η παραβίαση της έπαυλης ενεργοποίησε τον συναγερμό, με την ασφάλεια, η οποία είχε δει από τις κάμερες ότι κάποιοι προσπαθούσαν να μπουν στο ακίνητο, να επεμβαίνει άμεσα, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έδρασαν γρήγορα, έφτασαν έγκαιρα στη βίλα, συλλαμβάνοντας μάλιστα κι έναν από τους διαρρήκτες, έπειτα από καταδίωξη.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, στην έπαυλη βρισκόταν και ο συμπαίκτης του Αργεντινού σταρ στη Γιουβέντους και πλέον γείτονάς του, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2021 ο Ντι Μαρία είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι ενώ αγωνιζόταν στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ, με την οικογένειά του να είναι παρούσα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ