ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Ντι Μαρία έγινε αλλαγή γιατί λήστεψαν το σπίτι του, με την οικογένειά του παρούσα

Ο Ντι Μαρία έγινε αλλαγή γιατί λήστεψαν το σπίτι του, με την οικογένειά του παρούσα
GLOMEX

Απίστευτο περιστατικό στο Παρί - Νάντ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία έγινε αλλαγή γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε ληστεία στο σπίτι του, με την οικογένειά του παρούσα.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αντικατέστησε τον Άνχελ Ντι Μαρία με τον Λεάντρο Παρέδες στο 62΄, στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ναντ και ο λόγος ήταν εξωαγωνιστικός.

Σύμφωνα με το γαλλικό "RMC" ο λόγος ήταν ότι οι άνθρωποι των Παριζιάνων ενημερώθηκαν για τη διάρρηξη του σπιτιού του 33χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, όσο εκείνος βρισκόταν στο χορτάρι του Παρκ Ντε Πρενς.

Τότε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος προχώρησε στην αλλαγή, με τον Ντι Μαρία να αποχωρεί κλαίγοντας για τα αποδυτήρια συνοδευόμενος μάλιστα από τον προπονητή του.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οικογένεια του διεθνούς Αργεντινού μεσοεπιθετικού βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο Ποκετίνο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε για το γεγονός: "Υπάρχουν καταστάσεις εκτός του ποδοσφαίρου, οι οποίες μπορούν να εξηγήσουν όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά μείωσε την ενέργειά μας. Στο ημίχρονο, μιλήσαμε για πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου".

Το φαινόμενο διάρρηξης σε σπίτι ποδοσφαιριστή της Παρί δεν είναι πρωτοφανές, καθώς τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν γίνει ληστείες στα σπίτια των Τσούπο Μότινγκ, Τιάγκο Σίλβα και Σέρχιο Ρίκο.

Εδώ το σχετικό tweet:

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ