ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Νέα "παράταση" στο ντεμπούτο του Πολ Πογκμπά

Γιουβέντους: Νέα "παράταση" στο ντεμπούτο του Πολ Πογκμπά
PRINT SCREEN

Ο Πολ Πογκμπά δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στη Λάτσιο λόγω ενοχλήσεων και το πιθανότερο είναι να παίξει με τη Φιορεντίνα στις 12 Φεβρουαρίου.

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, καθώς ο Γάλλος μέσος δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τους μπιανκονέρι μέχρι στιγμής. Ο 29χρονος μέσος ήταν να αγωνιστεί κόντρα στη Μόντσα, ωστόσο παρέμεινε στον πάγκο.

Η επιστροφή του Πογκμπά στη δράση πάει ακόμα πιο πίσω, καθώς δεν θα είναι στη διάθεση του Αλέγκρι ούτε στην κρίσιμη μονομαχία με τη Λάτσιο για το Κύπελλο Ιταλίας.

"Ο Πογκμπά δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στη Λάτσιο λόγω πόνου στον καρπό του", ανέφερε ο Μαξ Αλέγκρι. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο Γάλλος μέσος θα παίξει για πρώτη φορά στις 12 Φεβρουαρίου κόντρα στη Φιορεντίνα για τη Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πογκμπά στις 24 Ιουλίου στις ΗΠΑ. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της συντηρητικής θεραπείας, όμως οι πέντε εβδομάδες δουλειάς δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον Σεπτέμβριο και εν τέλει να χάσει το Μουντιάλ 2022.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ