ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Η Εισαγγελία πιέζει για τον αποκλεισμό του Φατζόλι από το ποδόσφαιρο για έναν χρόνο

Ο Νικολό Φατζόλι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μόντσα | 31 Ιουλίου 2021
Ο Νικολό Φατζόλι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μόντσα | 31 Ιουλίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι δικηγόροι του Νικολό Φατζόλι βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την Εισαγγελία του Τορίνο για αποκλεισμό του παίκτη της Γιουβέντους έως οκτώ μήνες για τον παράνομο στοιχηματισμό, όμως η τελευταία πιέζει για έναν χρόνο.

Το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Serie A και τον ποδοσφαιρικό κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Ο μέσος της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντιμετώπισε κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι Νικολό Τζανιόλο και Σάντρο Τονάλι, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον εισαγγελέα του Τορίνο για την ποινή που θα του επιβληθεί.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, οι δικηγόροι του 22χρονου θέλουν να "κλείσουν" την τιμωρία του πελάτη τους στον αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για 7-8 μήνες.

Ωστόσο, η Εισαγγελία ασκεί πίεση για να αυξήσει το διάστημα έως κι έναν χρόνο. Θυμίζουμε ότι ο Φατζόλι επέλεξε από την αρχή να συνεργαστεί τόσο με την Εισαγγελία, όσο και με την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ