ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Νικολό Φατζιόλι στο στόχαστρο έρευνας για παράνομο στοιχηματισμό

Juventus' Nicolo Fagioli, right, is challenged by Lazio's Matias Vecino during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Stadio Olimpico stadium in Rome, Italy, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Νικολό Φατζιόλι με τη φανέλα της Γιουβέντους 2023 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για τη Γιουβέντους, καθώς αν στην έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό που διεξάγεται διαπιστωθεί συμμετοχή του Νικολό Φατζιόλι, ο νεαρός μέσος κινδυνεύει με εώς και τριετή αποκλεισμό και πρόστιμο άνω των 25 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τον Πολ Πογκμπά, τις υπηρεσίες του Νικολό Φατζιόλι ενδέχεται να στερηθεί ο Αλέγκρι, αφού αν διαπιστωθεί η παραβίαση του αθλητικού κώδικα περί στοιχηματισμού σε παράνομες πλατφόρμες, ο κεντρικός της Γιουβέντους κινδυνεύει με μακροχρόνιο αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα gazzetta.it, ο 22χρονος μέσος της "Βέκια Σινιόρα" βρίσκεται υπό έρευνα επειδή φέρεται να στοιχημάτισε σε παράνομες πλατφόρμες. Αυτό προκείται από όσα έχουν εξακριβωθεί από τους ερευνητές, οι οποίοι διασταύρωσαν τις προσβάσεις του δικού του και πολλών άλλων προφίλ.

Ο φάκελος του Φατζιόλι έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελέως Μανουέλα Πεντρότα που χειρίζεται την υπόθεση, με τον Ιταλό να εντοπίζεται από την αστυνομία μετά από έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελεία του Τορίνου, για κύκλωμα αθλητικών στοιχημάτων σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Για την ώρα δεν είναι σίγουρο αν όντως έχει στοιχηματίσει ο παίκτης της Γιουβέντους, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Εισαγγελία της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ