ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επιστρέφει ο Αλέγκρι ακόμα και αν βγει Champions League με Πίρλο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία το 2019
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία το 2019 Ⓒ 2019 ANTONIO CALANNI / ASSOCIATED PRESS

Η θητεία του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της Γιουβέντους οδεύει προς το φινάλε της, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υποστηρίζει πως οι μπιανκονέρι πήραν την απόφαση να επαναφέρουν τον Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αντρέα Πίρλο έχασε κατά κράτος στοίχημα της διάκρισης στην Ευρώπη με τον αποκλεισμό στη φάση των "16" του Champions League, έχασε πανηγυρικά το στοίχημα του 10ου σερί σκουντέτο και τώρα μετράει αντίστροφα για να χάσει ένα ακόμα: εκείνο της παραμονής του στον πάγκο της Γιουβέντους για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον με σημερινό της δημοσίευμα η "Sportmediaset", με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως "κλείδωσε" η απόφαση της διοίκησης για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή.

Ο Ιταλός τεχνικός σάρωσε τους τίτλους με τους μπιανκονέρι κατακτώντας μεταξύ άλλων πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας στα πέντε χρόνια που έμεινε στο πάγκο ενώ από το καλοκαίρι του 2019 που χώρισαν οι δρόμοι του με την Γιουβέντους δεν έχει κάτσει σε κάποιον άλλον πάγκο.

Το 2019 είχε φλερτάρει με την Ίντερ πριν αυτή καταλήξει σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε ωστόσο τους τελευταίους μήνες ακούγεται ολοένα και πιο έντονα το όνομά του για τους πρωταθλητές Ιταλίας και όλα δείχνουν πως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αν δεν έρθει η νίκη την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Ουντινέζε, ο Πίρλο θα παραδώσει άμεσα τη σκυτάλη στον βοηθό του, Τούντορ, για να εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή ως το φιναλε της σεζόν.

Ακόμα ωστόσο και αν τα πράγματα εξελιχτούν καλά για τον "Maestro" και μπορέσει να "επιβιώσει" και να βγάλει την ομάδα στο Champions League μέσω της εισόδου στην πρώτη τετράδα της Serie A, δεν θα παραμείνει, με τον Αλέγκρι να είναι ο εκλεκτός του Ανιέλι για να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, εκεί που ήταν άλλωστε από το 2014 μέχρι το 2019 που βαστούσε το τιμόνι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2019 Antonio Calanni / Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ