ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πίρλο κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στο Ούντινε

Juventus' head coach Andrea Pirlo stands on the pitch during warmup before the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 17, 2021. (AP Photo/Luis Vieira)
Juventus' head coach Andrea Pirlo stands on the pitch during warmup before the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 17, 2021. (AP Photo/Luis Vieira) @ 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους βλέπει κατάματα το φάσμα του αποκλεισμού από το νέο Champions League και τα τελευταία σενάρια την θέλουν να παίρνει την απόφαση για απομάκρυνση του Πίρλο αν δεν νικήσει η βέκια σινιόρα την Ουντινέζε.

Η Γιουβεντους έλυσε τη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Σάρι το περασμένο καλοκαίρι για να ποντάρει στη δίψα και στη φλόγα του Αντρέα Πίρλο να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην προπονητική λίγα χρόνια αφότου κρέμασε τα παπούτσια του, ωστόσο η επιλογή της δεν την δικαιώνει αφού απέτυχε στους δύο μεγάλους στόχους της.

Στο Champions League αποκλείστηκε στη φάση των "16" από την Πόρτο ενώ στο πρωτάθλημα παραδίδει τα σκήπτρα της μετά από εννέα χρόνια απόλυτης κυριαρχίας, με τον εφιάλτη ωστόσο να ενδέχεται να έχει και συνέχεια. Και αυτό γιατί τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα την έχουν φέρει ισόβαθμη στην 3η θέση πλέον με τις Νάπολι και Μίλαν, κάτι που σημαίνει πως αν μείνει πίσω από τους ροσονέρι και τους παρτενοπέι στα πέντε ματς που απομένουν θα μείνει και εκτός 4άδας της Serie A.

Κάτι τέτοιο θα είναι ο ορισμός της καταστροφής όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό αλλα και σε οικονομικό επίπεδο αφού θα αποχαιρετήσει για τη νέα σεζόν και τα χρήματα (πλήν της αίγλης) του Champions League, με την εφημερίδα "La Stampa" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η θέση του Πίρλο στον πάγκο κρέμεται πλέον από μία κλωστή.

Αυτή είναι πιθανό να σπάσει την ερχόμενη Κυριακή (2/5), με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως αν η βέκια σινιόρα δεν φύγει με το τρίποντο από την "Dacia Arena" απέναντι στην Ουντινέζε, τότε ο Πίρλο θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν και θα το διαδεχτεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ίγκορ Τούντορ, για τα επανομείναντα ματς της Serie A αλλά και τον τελικό του Coppa Italia κόντρα στην Αταλάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ