ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απειλές στον γιο του Πίρλο: "Να πεθάνεις εσύ και ο πατέρας σου"

Ο Άντρεα Πίρλο στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο πριν από το Πόρτο - Γιουβέντους για το Champions League.
Ο Άντρεα Πίρλο στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό, δημοσιοποίησε ανατριχιαστική απειλή προς εκείνον και τον πατέρα του και κάλεσε τον κόσμο να καταλάβει πώς νιώθει.

Οι απειλές προς ποδοσφαιριστές και παίκτες στα social media είναι ένα καθημερινό φαινόμενο και δυστυχώς οι καταγγελίες ολοένα και πληθαίνουν. Ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό, έφερε στο φως της δημοσιότητας επίθεση που έχει δεχθεί στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Νικολό Πίρλο δέχθηκε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα το οποίο εύχεται θάνατο σε εκείνον και τον πατέρα του. "Να πεθάνεις εσύ και ο πατέρας σου" αναφέρει το μήνυμα.

Ο γιος του προπονητή της Γιουβέντους δεν άφησε αναπάντητο το γεγονός και με μακροσκελές μήνυμά του στο Instagram καλεί τους ακολούθους του να μπουν για λίγο στη θέση του και να βιώσουν πώς αισθάνεται.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νικολό Πίρλο:

"Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελα κάποιος να μου πάρει την ελευθερία του λόγου. Οι γονείς μου με έχουν μάθει να μιλάω, αλλά και να ακούω τους άλλους. Πιστεύω, όμως, ότι όλα έχουν ένα όριο. Εδώ και καιρό αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω μηνύματα τέτοιου είδους όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά μόνο επειδή είμαι γιος ενός προπονητή που προφανώς δεν αρέσει. Αυτό είναι το λάθος μου και ο λόγος για τον οποίον κάθε μέρα μου φτάνουν μηνύματα με απειλές θανάτου και άλλες προσβολές. Θα ήθελα να μπείτε για ένα δευτερόλεπτο στη θέση μου και να δείτε πώς αισθάνομαι".

© 2021 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ