STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γιοβάνοβιτς: "Μεγάλη υπόθεση για μας η νίκη κόντρα στον Άρη"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Άρης - Παναθηναϊκός
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Άρης - Παναθηναϊκός INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε ότι για τον Παναθηναϊκό είχε πολύ μεγάλη σημασία η νίκη επί του Άρη, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολο για τις ομάδες να αγωνίζονται στο Βικελίδης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του Άρη πως το αποτέλεσμα αυτό ήταν για την ομάδα του πολύ σημαντικό, εξαιτίας και της αξίας των κίτρινων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πραγματικά καλό παιχνίδι. Καταφέραμε, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που κι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αναπτύξουν το παιχνίδι, να ελέγξουμε πλήρως τον ρυθμό. Να είμαστε πολύ πιο απλοί, πολύ πιο επιθετικοί, να δημιουργήσουμε τις φάσεις και στο τέλος να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη έναντι μίας ομάδας που είναι εξαιρετική.

'Έτσι είναι τα playoffs. Σήμερα αυτή η νίκη ήταν μεγάλη υπόθεση για μας, και λόγω της αξίας του αντιπάλου, γιατί είναι δύσκολο να περάσουν οι ομάδες από το Χαριλάου. Κι εμείς χρειαστήκαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τον Σπόραρ: "Για κάθε σέντερ φορ είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι το ζήτημα της ψυχολογίας υφίσταται για μία ομάδα που έχει πολύ υψηλούς στόχους.

Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα με τον Βόλο ήταν μία αποτυχία, ξέραμε ότι σήμερα το ματς ήταν κρίσιμο, ξέρουμε ότι το επόμενο θα είναι κρίσιμο, αλλά ομάδα που έχει υψηλούς στόχους πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για τα αποτελέσματα, όπως το σημερινό, αλλά και εκείνο της προηγούμενης Κυριακής με τον Βόλο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ