ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ο Παναθηναϊκός έλεγξε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο έλειπε η τελική πάσα στους παίκτες του τριφυλλιού για να ολοκληρώσουν τις φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του επέβαλε τον ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν ήταν σωστοί στην τελική πάσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: "Δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε και θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Στο 1ο ημίχρονο δεν έγινε τόσο καλό παιχνίδι, ήταν περισσότερο τακτικό, καμία ομάδα δεν είχε ρυθμό, δεν υπήρχαν φάσεις.

Στο 2ο ημίχρονο επιβάλλαμε το ρυθμό μας στο γήπεδο, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα για να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο. Σίγουρα μπορούσαμε να είμαστε πιο καλοί, αλλά προσπάθησαν πολύ τα παιδιά.

Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, χρειάζεσαι φάσεις. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δεν κινδυνεύσαμε, αλλά μας έλειπε μόνο το τελευταίο κομμάτι, η τελευταία συνεργασία για να ολοκληρώσουμε την επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ