ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Δύσκολο παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία | 13 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία | 13 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ενθουσιασμένος μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας ενώ αναφέρθηκε και στις λύσεις που θα προσφέρουν Γκατσίνοβιτς και Κουρμπέλης στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λαμίας με 2-0, γύρισε στις νίκες και επέστρεψε στην 4η θέση της βαθμολογίας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσίαν των ποδοσφαιριστών του.

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στις βοήθειες που θα δώσουν από εδώ και στο εξής οι Γκατσίνοβιτς και Κουρμπέλης:

"Καταρχήν ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο εξαρχής γιατί προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ ενώ νομίζω ότι ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, είχαμε και κάποιες προϋποθέσεις να μπορέσουμε να διευκολύνουμε λίγο τη δουλειά μας όσον αφορά τις ευκαιρίες, δεν το κάναμε.

Στο δεύτερο μέρος όσο το σκορ ήταν στο 1-0 και με το διάστημα από το οποίο προερχόμαστε ήταν λογικό να φέρει νεύρα και ανασφάλεια στο παιχνίδι αλλά νομίζω πως εν γένει η διαχείριση μας από την πλευρά των παικτών ήταν ορθή. Δεν παρασυρθήκαμε και στη διάρκεια του δευτέρου μέρους δεν κινδυνέψαμε, μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να πετύχουμε το δεύτερο γκολ που ήταν και το ζητούμενο για να γυρίσουμε ξανά στις νίκες".

Για την εμφάνιση του Ιωαννίδη και τον Γκατσίνοβιτς;

"Δεν θέλω να σχολιάσω προσωπικά. Ο Φώτης είναι ένα παιδί που έχει προοπτικές πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνει για να είναι και αποδοτικός όσο και σήμερα. Ο Γκατσίνοβιτς είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία σε ένα μεγάλο και δυνατό πρωτάθλημα αλλά σίγουρα η έλειψη παιχνιδιών το τελευταίο διάστημα έχει κάποιο κόστος. Νομίζω με την πάροδο του χρόνου και τα παιχνίδια που έρχονται θα μας βοήθήσει αρκετά. Όπως θα μας βοηθήσει και ο Κουρμπέλης που σιγά-σιγά γυρίζει ξανά στην ομάδα και μπορεί να μας δώσει λύσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ