Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιορτή στο Αίγιο

Γιορτή στο Αίγιο
New Image

Mετά από ένα χρόνο παραμονής του στην Δ΄Εθνική ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στην Γ' Εθνική. Η νίκη επί της Ανδραβίδας επιβεβαιώσε και μαθηματικά την άνοδο του συλλόγου

Η ομάδα του Αιγίου έχει 13 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.
Ο Παναιγιάλειος είναι η πρώτη ομάδα από τις υπόλοιπες ομάδες στους 10 ομίλους που εξασφαλίζει την άνοδο στην Γ' Εθνική και φυσικά αυτό αποτελεί κατόρθωμα για τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Βλαστό και τους παίκτες του.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι η παραμονή και η διάκριση της ομάδας του Αιγίου στην ανώτερη κατηγορία. Αυτό που προέχει είναι η καθιέρωση στην κατηγορία και ο πιθανός προβιβασμός τα επόμενα χρόνια όταν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες και ο Παναιγιάλειος θα έχει τα φόντα να το πετύχει.

Ο Ματθαίος Θωνιάτης αποτελεί τον ΜVP της φετινής σεζόν για τον Παναιγιάλειο: " To αποτέλεσμα δείχνει ότι εύκολα το κατακτήσαμε αλλά εμείς ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολο. Δεν με ενδιαφέρει να βγω πρώτος σκόρερ. Αν έρθει καλός να έρθει. Επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαι μέλος της και τη νέα σεζόν".

Θήβα


Προς την έξοδο βρίσκεται ο πρόεδρος της Θήβας Γιώργος Λυμπερόπουλος, καθώς εμφανίζεται απογοητευμένος από την έλλειψη στήριξης του κόσμου της Θήβας. Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την ομάδα ήταν ελάχιστοι την φετινή σεζόν, ενώ δεν υπάρχει και η στήριξη από τους τοπικούς φορείς της πόλης.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ