ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιορτάζει και ο "Γαλανόλευκος Φάρος"

Γιορτάζει και ο "Γαλανόλευκος Φάρος"

Ανακοίνωση, με την οποία μνημονεύει την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος, εξέδωσε ο "Γαλανόλευκος Φάρος", ο πρώτος επίσημος σύλλογος φίλων Εθνικής Ελλάδος.

Με τίτλο "7 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004", στην επίσημη ιστοσελίδα του "Γαλανόλευκου Φάρου" έχει αναρτηθεί ένα κείμενο, το οποίο μιλά για τις αμέτρητες στιγμές υπερηφάνειας, ενώ ευχαριστεί για ακόμη μία φορά τους πρωταγωνιστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Σήμερα γιορτάζουμε 7 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004, στα γήπεδα της ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ.

Οι αναμνήσεις για όλους εμάς πάρα πολλές. Οι στιγμές Εθνικής υπερηφάνειας αμέτρητες.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά, όλα εκείνους τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας, που μας κάνανε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η υπόσχεση μας, προς όλους αυτούς, ήταν είναι και θα είναι, ότι πάντοτε θα τους ακολουθούμε όπου και να αγωνίζονται.

Είναι καθήκον μας και υποχρέωση μας, ως σύλλογος να είμαστε πάντα κοντά τους και με την δύναμη της ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ να προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε.

Το να τραγουδάμε τον EΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ και το να υψώνουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, είναι τρόπος ζωής.

Καταφέραμε στα 7 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας, να κάνουμε πολλά.

Καταφέραμε να διημιουργήσουμε στα ΧΑΝΙΑ το ΜΟΥΣΕΙΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, το οποίο ειναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ, σε όλους τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας και σε όλους τους πιστούς ΦΙΛΟΥΣ του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ και της ΕΘΝΙΚΗΣ μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ".

Να σημειωθεί πως ο "Γαλανόλευκος Φάρος" οργανώνει εκδρομές για τους εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής ομάδας κόντρα σε Ισραήλ και Λετονία, που θα διεξαχθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012. Περισσότερες πληροφορίες εντός, στο www.galanolefkosfaros.gr.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ