ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης σε οπαδούς: "Και εμείς πονάμε, θα κάνουμε 6-7 μεταγραφές"

Ο Γιώργος Σαββίδης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 2 Οκτωβρίου 2022
Ο Γιώργος Σαββίδης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 2 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μίλησε με τους φίλους της ομάδας που περίμεναν την επιστροφή της αποστολής από τον Βόλο, άκουσε τα παράπονα τους και μίλησε και αυτός για αναβάθμιση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν μέχρι αργά την αποστολή της ομάδας τους να επιστρέψει από τον Βόλο για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης για την απώλεια του Κυπέλλου από την ΑΕΚ των 10 παικτών.

Στην Τούμπα έφτασαν πρώτοι ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης που συζήτησαν με τους οπαδούς κυρίως για την επόμενη ημέρα.

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν αυτός που έκανε λόγο για κινήσεις ενίσχυσης το καλοκαίρι - μίλησε για 6-7 παίκτες που θα αποκτηθούν για να καλύψουν κυρίως ποιοτικά τους ισάριθμους που θα αποχώρησουν από το ρόστερ - και με την χαρακτηριστική ατάκα του "και εμείς πονάμε" τόνισε ότι και η οικογένεια Σαββίδη αισθάνεται άσχημα από τη κατάληξη της φετινής χρονιάς.

Αργότερα και όταν έφτασε στην Τούμπα το λεωφορείο της αποστολή, οι οπαδοί εξέφρασαν τα παράπονά τους και στους παίκτες για την εμφάνιση τους στο Πανθεσσαλικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ