EuroLeague: Ο Μπουένο συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Χάποελ Τελ Αβίβ και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής των αγώνων στο Ισραήλ

LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports
Ο Τσους Μπουένο συντήθηκε με τους ανθρώπους της Χάποελ Τελ Αβίβ και συζήτησαν το ενδεχόμενο της επιστροφής των εντός έδρας παιχνιδιών της στο Ισραήλ.
Ο CEO της EuroLeague, Τσους Μπουένο είχε το πρωί της Κυριακής (11/10) συνάντηση με τους ανθρώπους της Χάποελ Τελ Αβίβ
Όπως ενημέρωσε η ίδια η ισραηλινή ομάδα το αντικείμενο της συνάντησης είχε να κάνει με την επιστροφή των εντός έδρας παιχνιδιών στο Ισραήλ, με τη συζήτηση όπως αναφέρεται να γίνεται σε καλό πνεύμα.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο ιδιοκτήτης της Χάποελ, Όφερ Γιανάι και ο Πρόεδρος Σατιάβ Σατσάμ. Στη συνέχεια θα έχουν νέες συναντήσεις με τους ανθρώπους της EuroLeague στις οποίες θα βρεθούν και οι Μίτσιτς, Σατοράνσκι και ΛεΝτέι.
Δείτε την ανάρτηση της Χάποελ