ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιάντσης: "Καθαρό το γκολ"

Γιάντσης: "Καθαρό το γκολ"
Γιαντσης

Την ίδια ώρα που ο Φονσέκα βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τους επικεφαλείς της διοίκησης της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο και Μπάμπη Ξανθόπουλο.

" Διώξανε άλλους δύο ανθρώπους από το ελληνικό ποδόσφαιρο και μένα και τον Αντώνη Ρέμο", είχε δηλώσει μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Μπάμπης Ξανθόπουλος. Στις ώρες πάντως που έχουν ακολουθήσει δεν είχε υπάρξει κάτι το επίσημο.

Όσον αφορά το γκολ του Δημήτρη Γιάντση που δεν μέτρησε κι έτσι δεν έγινε ποτέ το 2-2 ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είπε: "Κι εγώ νομίζω ότι ήταν καθαρό. Ήρθα από πίσω στο γκολ και νομίζω ότι ήταν καθαρό", χωρίς να θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαιτησία του Πολατιάν.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυρογενίδης δήλωσε: "Τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου νομίζω ότι δεν θα λυθούν σε ένα παιχνίδι αν και σίγουρα ήταν άσχημα αυτά που γίνονταν και λέγονταν στον διαιτητή. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αυτά γίνονται χρόνια και χρόνια και δεν ήταν δυνατόν να λυθούν σε αυτό το παιχνίδι τα προβλήματα".

Κι όσο για το σχόλιο του Ηλία Πουρσανίδη; "Ο Ηρακλής φέτος με τόσες αλλαγές που έχει δεν έχει σταθερή απόδοση και δεν έχει διάρκεια σε συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό μετράει".

Όταν μάλιστα του ζητήθηκε να σχολιάσει την διαιτησία του Πολατιάν είπε: "Οι διαιτητές δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς κοιτάμε τα δικά μας λάθη και το πώς θα τα διορθώσουμε".

Όσο για τον Φερνάντο Μαρκές που απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε το ντεμπούτο του δήλωσε: "Η ομάδα κοίταξε στα ίσια τον Ολυμπιακό, παίξαμε αρκετά καλά με το τελικό αποτέλεσμα να μας αδικεί. Το γκολ του Γιάντση έπρεπε να μετρήσει και τουλάχιστον η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα".

Τέλος ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ούργκο Πάρντο, δήλωσε: " Παίξαμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι όμως δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε την εμφάνισή μας με ένα καλό αποτέλεσμα".











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ