ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Πιστεύω στην πρόκριση"

Γιάννου: "Πιστεύω στην πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Γιάννου παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει της ρεβάνς με την Ραπίντ.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Απόστολος Γιάννου για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία.

" Είχαμε ευκαιρίες, απλώς δεν βάλαμε γρήγορα γκολ. Φάγαμε ένα γκολ πό το πουθενά, αυτό μας τάραξε. Αν βάζαμε ένα τέρμα στο πρώτο μέρος όλα θα ήταν εύκολα.

Παρόλα αυτά πήραμε θετικό αποτέλεσμα, το ότι ανατρέψαμε το σκορ είναι επίσης κάτι θετικό για την ομάδα μας. Πιστεύω στην πρόκριση. Αυτά είναι τα άσχημα, ούτε εμείς δεν θέλουμε να τα βλέπουμε. Μας αρέσει το γεμάτο γήπεδο αλλά δεν θέλουμε τέτοια. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι σοβαρό.

Είχαμε πολλές φάσεις, αν βάζαμε γρήγορα ένα γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Απο εκεί που δεν το περιμέναμε δεχτήκαμε ένα τέρμα. Αλλά ευτυχώς ήμασταν ψύχραιμοι, νομίζω σε όλο το ματς δείξαμε ότι μπορουμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε ευκαιρίες. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στον αγώνα με τον Πανθρακικό θέλουμε να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη".

Κατσικάς: "Με σοβαρότητα εμείς θα προκριθούμε"

Τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ραπίντ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κατσικάς

Από... μοιραίος στο γκολ της Ραπίντ (στο οποίο φέρει ευθύνη), ο Γιώργος Κατσικάς έγινε "ωραίος" καθώς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

"Αν παίξουμε με σοβαρότητα στη ρεβάνς και προσέξουμε την άμυνά μας θα την πάρουμε σίγουρα την πρόκριση. Το προβάδισμά μας είναι μικρό, αλλά έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Βιένη. Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και πάλι να αντιδράσουμε αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ".

Λόρενς: "Ημασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες"

Ο Λίαμ Λόρενς ανέφερε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίστεψαν πολύ στη νίκη. "Πιστέψαμε πολύ στη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Για μένα είναι κάτι καινούριο όλο αυτό, έρχομαι σε ένα πρωτάθλημα με πολύ διαφορετικό στιλ. Πιστεύω ότι με κάποια παιχνίδια στα πόδια μου θα είμαι στην κατάσταση που θέλω".

Κατέληξε μιλώντας για τα επεισόδια: "Είναι κι αυτό κάτι καινούριο. Στην Αγγλία συνήθως τα επεισόδια γίνονται μετά το ματς και όχι πριν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ