ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο έχει πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο που εκείνος θα ήθελε.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0, χάρη στο γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα σήμερα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα έχει αρκετή δουλειά ακόμα να κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Συγχαρητήρια στου παίκτες για την απόδοση. Σήμερα πετύχαμε γρήγορο γκολ, στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεχθήκαμε γρήγορα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα σήμερα. Σημαντικό η νίκη που πήραμε σήμερα".

Για το ότι μπήκε δυνατά σήμερα η ομάδα: "Σίγουρα πάντα το συζητάμε και το αναλύουμε. ΣΣημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν πίσω".

Για το ήταν σχέδιο να μην έχει στην κατοχή της την μπάλα: "Έχουμε πει ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας. Σημαντικό είναι ότι είχαμε το σκορ υπέρ μας, είχαμε αντεπιθέσεις, αλλά σταθήκαμε άτυχοι σε δύο γκολ που πετύχαμ. Κρατάμε το υπέρ μας αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ