ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Όλοι έχουμε ευθύνη, δεν μιλάμε τώρα για μεταγραφές"

Ο Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ
Ο Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ τόνισε πως όλοι έχουν ευθύνη για την ήττα της Ένωσης.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως όλοι έχουν ευθύνη για την ήττα, ενώ τόνισε πως δεν είναι ώρα να μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννίκη:

Για τα γκολ που δέχθηκε: "Ήταν μία φορά που χάσαμε τη μπάλα. Μία φορά που τελειώσαμε τη φάση δεν είχαμε την κάλυψη. Δεν είχαμε την καθαρή, την ατομική φάση να σταματήσουμε την αντεπίθεση".

Για την τριπλή αλλαγή που έκανε: "Τριπλή αλλαγή ήταν. Με τον Καρίμ να αλλάξει ο σχηματισμός σε 4-2-4. Οπότε να είσαι πιο επιθετικός όταν είσαι πίσω στο σκορ. Ο Ρότα από δεξιά, ένας φρέσκος παίκτης για να έχεις πιο πολλές φάσεις και ο Σιμάνσκι στο κέντρο για να κερδίσεις μονομαχίες και για την ανάκτηση της μπάλας'>

Για τις ευθύνες του: "Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Και ο προπονητής σίγουρα σε μία ήττα, ήταν κακή μέρα για εμάς σήμερα".

Για την ανάγκη ενίσχυσης: "Δεν μιλάμε τώρα για μεταγραφές. Θα αναλύσουμε τα πάντα τώρα στα Χριστούγεννα με τους αρμοδίους και θα λύσουμε την κατάσταση".

Για τις φάσεις στον αγώνα: "Πιστεύω ο ΟΦΗ από τέσσερις φάσεις στο παιχνίδι μας έβαλε δύο γκολ. Η δεύτερη φάση ήταν που μετά από τελείωμα δικό μας δεν καθαρίσαμε τη φάση, για να μην βγει η επίθεση".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ