MLS

Γιακουμάκης-όνειρο, με γκολάρα και μαγική ασίστ στην νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί του Ορλάντο με 2-0

Γιακουμάκης-όνειρο, με γκολάρα και μαγική ασίστ στην νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί του Ορλάντο με 2-0

Πράγματα και θαύματα από τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε την νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με 2-0 επί της Ορλάντο Σίτι με ένα απίστευτο γκολ και μία μαγική ασίστ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, οδηγώντας την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στην νίκη με 2-0 επί της Ορλάντο Σίτι στον 3ο φετινό αγώνα του στο MLS.

Ο διεθνής επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, αφού είχε ένα γκολ και μία ασίστ στην δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας του, κάνοντας τα... πάντα στο γήπεδο.

Αρχικά ο Γιακουμάκης έβγαλε μία μαγική πάσα με το εξωτερικό στον Σάμπα Λομπιανίτζε, ο οποίος και έκανε το 1-0 για την Ατλάντα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιακουμάκης χρίστηκε και σκόρερ, αφού δέχθηκε την πάσα του Μπρουκς Λένον και με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση.

Με αυτό το γκολ ο Γιακουμάκης έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε σημειώσει χατ-τρικ στην νίκη της Ατλάντα επί της Νιου Ίνγκλαντ.

TAGS MLS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ