ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιακουμάκης τρέλανε τους Αμερικανούς, χατ-τρικ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ μεσα σε 19 λεπτά

Ο Γιακουμάκης τρέλανε τους Αμερικανούς, χατ-τρικ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ μεσα σε 19 λεπτά
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΤΟ TWITTER

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έδωσε ένα επιθετικό ρεσιτάλ στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την Νιου Ίνγκλαντ και με χατ-τρικ μέσα σε 19 λεπτά οδήγησε την ομάδα του σε έναν εντός έδρας θρίαμβο με 4-1 για το MLS.

Το πρώτο τρίποντο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στο φετινό MLS είναι γεγονός και έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο διεθνής επιθετικός πανηγύρισε χατ-τρικ μέσα σε 19 λεπτά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Νιου Ίνγκλαντ για την 3η αγωνιστικη του πρωταθλήματος και ήταν εκείνος που έδωσε το έναυσμα για να στηθεί ένα τρελό πάρτι στις εξέδρες, με το φινάλε να βρίσκει τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1.

Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε την Ατλάντα να προηγείται 1-0 από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλμάδα στο 45+2', για να αναλάβει κατόπιν δράση ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της περασμένης σεζόν.

Στο 55ο λεπτό άνοιξε λογαριασμό τερμάτων στη φετινή σεζόν ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, πέντε λεπτά αργότερα εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ με ασύλληπτη κεφαλιά ενώ στο 74' έφτασε στο χατ-τρικ με ένα μαγικό σουτ με το αριστερό από πλάγια θέση έπειτα από πανέμορφο κοντρόλ της μπάλας με το στήθος.

Το χατ-τρικ του Γιακουμάκη με την Ατλάντα



TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ