ΑΡΗΣ

Για 9 Οκτωβρίου του Κουλουχέρη

Για 9 Οκτωβρίου του Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Τελικώς η ανακοίνωση της απόφασης για την προσφυγή του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης για τις τρεις δόσεις που έχει λαμβάνειν μετατέθηκε για τις 9 Οκτωβρίου.

Για τις 9 Οκτωβρίου μετατέθηκε τελικώς η ανακοίνωση της απόφασης για την προσφυγή του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης για τις τρεις δόσεις που έχει λαμβάνειν.

Σε μία εξέλιξη που μπορεί να αφήνει την υπόθεση ανοιχτή ωστόσο η συγκεκριμένη παράταση δίνει μία σημαντική ανάσα στην ΠΑΕ Άρης και στην προσπάθεια που καταβάλει μέσα από την προσφυγή της στο άρθρο 99.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος αμυντικός και νυν του Πανιωνίου ζητάει μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών από τον Άρη για την μη καταβολή του ποσού των 90.000 ευρώ που αφορούν τρεις δόσεις από την προσφυγή που είχε κερδίσει.

Μεταξύ άλλων ο Κουλουχέρης έχει αρνηθεί όλα τις προτάσεις διακανονισμού της ΠΑΕ Άρης για επίτευξη διακανονισμού ενώ χθες ο Χρήστος Γρόλλιος κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τα συμπληρωματικά υπομνήματα για την υπόθεση.

Σήμερα προέβαλε τις εξελίξεις με την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών μέσα από την προσφυγή στο άρθρο 99 και η αρμόδια επιτροπή έδωσε αναβολή-παράταση μέχρι τις 9 Οκτωβρίου για να τρέξουν και οι εξελίξεις στο άρθρο 99.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη εκδικάστηκε με τις δυο πλευρές να πήρανε προθεσμία ως την επόμενη Τρίτη για να καταθέσουνε υπομνήματα.

Αναβολή τέλος για τις 23 Οκτωβρίου δόθηκε και στις υποθέσεις του μάνατζερ Αλέξη Κοτταρίδη για την υπόθεση του Κώστα Μενδρινού και του Οδυσσέα Αναγέννησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από το πρωί ο Μάκης Κατσαβάκης και οι ποδοσφαιριστές του έχουνε μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη έδωσε περισσότερο χρόνο για αποκατάσταση στους βασικούς ποδοσφαιριστές του της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα χωρίς να λείπουνε τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα οι Ψυχογιός και Γιαννιώτας έχουν υποστεί κακώσεις από χτυπήματα που δέχθηκαν ενώ ο Πουλίδο έχει υποστεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τενοντίτιδα στον προσαγωγό του με αποτέλεσμα να τίθεται ερωτηματικό στην παρουσία του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κάτι που θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Νούνο Κοέλιο με τον Πορτογάλο να νιώθει ενοχλήσεις από χτύπημα στο γόνατό του χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία σε αντίθεση με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που ακολούθησε με την σειρά του ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ