PREMIER LEAGUE

Γι αυτό καθυστέρησε το Τσέλσι - Άρσεναλ

Γι αυτό καθυστέρησε το Τσέλσι - Άρσεναλ
Τσέλσι - Άρσεναλ

Το παιχνίδι Τσέλσι - Άρσεναλ καθυστέρησε να ξεκινήσει εξαιτίας των αυστηρών μέτρων που υπάρχουν στην Αγγλία για την έλευση των οπαδών στο γήπεδο. Διαβάστε και κάντε τις συγκρίσεις.

"Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση". Το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίστηκε στις οθόνες (μπορείτε να το δείτε στην φωτογραφία του θέματος) όλων όσων κάθισαν να δουν από την τηλεόραση το παιχνίδι Τσέλσι - Άρσεναλ.

Ο λόγος έχει να κάνει με μία ασυνεννοησία που υπήρξε μεταξύ οπαδών της Άρσεναλ έξω από το Stamford Bridge, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, περίπου 3000 φίλοι των "κανονιέρηδων" ξεκίνησαν την πορεία τους προς το γήπεδο της Τσέλσι. Κάποια μέτρα πριν το γήπεδο (αλλά και κοντά σε αυτό), μερίδα οπαδών άναψε καπνογόνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός.

Έτσι η πορεία σταμάτησε για λόγους ασφαλείας και υγείας από τις Αρχές, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο και να σβήσουν οι φωτοβολίδες.

Μετά από λίγα λεπτά η κατάσταση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα και η κυκλοφορία των οπαδών συνεχίστε. Βέβαια είναι άγνωστο αν όλοι τους κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ