ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ραϊόλα: "Ο Χάαλαντ είναι σαν πίνακας ζωγραφικής"

Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν στο Signal Iduna Park για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.
Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν BERND THISSEN/POOL VIA AP

Ο Μίνο Ραϊόλα σε συνέντευξή του στην Tuttosport παρομοίασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τον πίνακα ζωγραφικής του Μουνκ "Κραυγή", καθώς τρομάζει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport. Εκεί αποκάλυψε ότι ο Πολ Πογκμπά αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, ο διάσημος ατζέντης μίλησε και για ακόμη έναν πελάτη του, τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Μάλιστα, παρομοίασε τον επιθετικό της Ντόρτμουντ με πίνακα ζωγραφικής και συγκεκριμένα την "Κραυγή" του Μουνκ.

"Ο Χάαλαντ είναι σαν πίνακας ζωγραφικής, είναι σαν την Κραυγή του Μουνκ, γιατί τρομάζει τους αμυντικούς. Με κάλεσε όταν έγινε αλλαγή στο 85'. Είχε σκοράρει τέσσερα γκολ, ήθελε κι άλλο. Ήταν έξαλλος" ανέφερε ο Ραϊόλα.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα σενάρια μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας ότι ο Χάαλαντ είναι χαρούμενος στην Ντόρτμουντ και δεν θα αποχωρήσει για τα χρήματα.

"Δεν μπορώ να μιλήσω για την ρήτρα του. Φήμες λένε ότι τον θέλει η Ρεάλ; Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Είναι χαρούμενος στην Ντόρτμουντ. Ο Έρλινγκ θέλει να κερδίσει Champions League. Όταν θα φύγει από την ομάδα, θα είναι για τις φιλοδοξίες του και όχι για τα χρήματα" υποστήριξε ο μεγαλοατζέντης.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ