ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γερεμέγεφ: "Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία μου να πάω στο επόμενο επίπεδο"

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ INTIME

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε στη ιστοσελίδα της Χάκεν για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι η ευκαιρία του να πάει στο επόμενο επίπεδο.

Η μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Χάκεν στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε "αθόρυβα" το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) με τους "πράσινους" να κλειδώνουν τη μετακίνηση του περσινού πρώτου σκόρερ της "Allsvenskan" μέσα σε δύο 24ωρα.

Ο 29χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025, με τον Παναθηναϊκό να επισημαίνει πως θα δοθεί "δανεικός" στον Λεβαδειακό έως τέλος της εφετινής σεζόν.

Το "αντίο" του 29χρονου Σουηδού, που υπέγραψε πέρσι 22 γκολ σε 27 αγώνες, συνοδεύτηκε από ένα πολύ όμορφο μήνυμα της σουηδικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά και δηλώσεις του ίδιου του, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός του προσφέρει πλέον την ευκαιρία να πάει στο επόμενο επίπεδο.

"Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα και που η ομάδα μπόρεσε να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυαναμενόμενο πρωτάθλημα. Τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο επόμενο επίπεδο στον Παναθηναϊκό" τόνισε ο 29χρονος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάκεν.

Ο δε αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον τόνισε από την πλευρά του: "Κάναμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κρατήσουμε τον Άλεξ για να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η οικονομική προοπτική μίας πώλησής του, θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, απ’ ότι σήμερα. Ο Άλεξ έκανε μια απίστευτη σεζόν στο “Ball Club” (σ.σ. προσωνύμιο της Χάκεν) και του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια".

Σε 172 αγώνες με τη Χάκεν, ο Γερεμέγεφ σημείωσε συνολικά 80 γκολ, ενώ είχε 21 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ