ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Να συνεχίσουμε με ηρεμία..."

Γεωργιάδης: "Να συνεχίσουμε με ηρεμία..."
INTIME SPORTS

Τα όσα είπε για την ήττα από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Γεωργιάδης που στάθηκε στη συγκέντρωση που δεν είχε ο ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις.

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στις στημένες φάσεις στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είχε την σχετική υπεροχή ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και έγινε ένα μέτριο ματς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, με σχετκή ευκολία κρατούσαμε το αποτέλεσμα αλλά σε στημένες φάσεις δεχτήκαμε δύο γκολ και χάσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε με ηρεμία και αυτοπεποίηση στη συνέχεια".

Για το διάστημα που ο Ατρόμητος γύρισε το ματς: "Σε καμιά στιγμή ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην εστία μας, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Στα στημένα πρέπει να έχεις αυτοσυγκέντρωση και αυτό δεν έγινε... Ηταν δύο καλά στημένα, ήρθαν δύο γκολ από τον Ατρόμητο και έτσι χάσαμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός σε μεγάλο διάστημα του αγώνα: "Υπάρχει ένα κενό διάστημα από το τελευταίο παιχνίδι και οι παίκτες χρειάστηκαν κάποιο χρόνο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στη κυκλοφορίας της μπάλας και ο Ατρόμητος έφτανε δύσκολα στη περιοχή μας. Και εμείς σαν ΠΑΟΚ δυσκολευτήκαμε και δεν είναι εύκολο σε όλο το ματς να έχεις τον έλεγχο γιατί ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Σήμερα δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλήμα εκτός από τις στημένες μπάλες. Είχαμε τονίσει πως ο Ατρόμητος βάζει γκολ με αρκετά στημένα. Οσο και να δουλεύουμε, οι παίκτες μπορεί να χάσουν την συγκέντρωσή τους και εκεί θα πρέπει να είμαστε δυνατοί".

Για την εμφάνιση των παικτών: "Προσπαθήσανε οι παίκτες, δείξανε διάθεση και ήταν ζωντανοί στις μονομαχίες. Από αυτή την πλευρά δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτά που είπαμε, αλλά ξαναλέω πως θα έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο τις στημένες φάσεις. Το επόμενο ματς για εμάς θα είναι το πιο κρίσιμο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να το κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ