ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Αν παίξουμε όπως σήμερα, θα βγούμε πρώτοι"

Γεωργιάδης: "Αν παίξουμε όπως σήμερα, θα βγούμε πρώτοι"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για τη συνέχεια αν και εφόσον η ομάδα του δείξει τα σημάδια που έδειξε στο ματς με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ξανά εξετάσεις για Βίτορ και Κλάους.

"Αν και βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς έγινε ένα καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Ατρόμητο στην έδρα του. Οι παίκτες μου έδειξαν μαχητικότητα και αποφασιστηκότητα. Πρέπει να τα κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία για τα επόμενα παιχνίδια", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για τους τραυματισμούς: "Πρέπει να δούμε την κατάσταση των τραυματιών μας, γιατί και σήμερα είχαμε πολλούς. Ο Αθανασιάδης από το 30' δεν ήταν καλά, αλά έμεινε μέσα, γιατί είναι πραγματικός αρχηγός. Ας το δουν όλοι και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του".

Για το σύστημα που επέλεξε: "Μας ταίριαζε αυτό το σύστημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Περέιρα και ο Νομπόα ήταν στις κανονικές τους θέσεις και δικαιωθήκαμε με τον σχηματισμό που επιλέξαμε".

Για τις ευκαιρίες του Ατρόμητου στο τέλος: "Ενώ δεν είχαμε προβλήματα γενικά, στο τέλος φάνηκε ότι θέλαμε να κερδίσουμε, χωρίς να έχουν εντολή, έπαιζαν γρήγορα. Ίσως επειδή άκουσαν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, θέλησαν να ξεκινήσουν και αυτοί με νίκη".

Για το γεγονός ότι έκανε μόνο μία αλλαγή και το ροτέισον που θα χρειαστεί να κάνει στα πλέι οφ: "Ήταν αρκετά καλοί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην επίθεσή μας, και για αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε άλλη αλλαγή. Είναι και πολλοί οι τραυματίες σε αυτές τις θέσεις και δεν είχαμε και πολλές επιλογές".

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία: "Όχι βέβαια. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία και αυτό φάνηκε και στο τέλος, όταν κυνηγήσαμε άναρχα το γκολ και λίγο έλειψε να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Αν έχουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα βγούμε πρώτοι. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας. Πρέπει ο κόσμος να μας βοηθήσει".

Τζιόλης: "Μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά και να χάσουμε"

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργούν με πιο καθαρό μυαλό. Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο: "Θέλαμε την νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, ισορροπήσαμε γρήγορα και παίξαμε καλά. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ίσως και να το χάσουμε στο τέλος. Προσωπικά έχω πικρή γεύση όμως και ένας βαθμός εκτός έδρας δεν είναι άσχημος. Κρατάω από το παιχνίδι την διάθεση και την νοοτροπία που είχαμε. Είχαμε διάθεση, δύναμη και πάθος. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, δεν πρέπει να λειτουργούμε επιπόλαια".

Μακ: "Να πάρουμε τα εντός έδρας ματς"

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε πως στο εξής ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι προσεκτικός στις... λεπτομέρειες για να πάρει την πρώτη θέση των πλέι οφ

Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στα εντός έδρας ματς υπογράμμισε ο Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα είπε:

"Το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε. Ηταν ένα ανοιχτό ματς, πήραμε την ισοπαλία. Πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρώτη θέση. Τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά".

Για το ότι δεν σκοράρει: " Εχει περάσει καιρός από το τελευταίο μου γκολ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ακόμη κι αν δεν σκοράρω εγώ".

Για το ότι έγινε ανοιχτό ματς στα τελευταία λεπτά του αγώνα: " Και εμείς είχαμε ευκαιρίες και ο Ατρόμητος. Θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει".

Για την συνέχεια: " Από τις λεπτομέρειες θα κριθούν πολλά στη συνέχεια. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες για να βγούμε πρώτοι".

Ιτάνζ: "Νίκες εντός, θετικά αποτελέσματα εκτός"

Ο Σαρλ Ιτάνζ είπε: " Εχω κακές στιγμές όταν παίζουμε στο Περιστέρι (σ.σ. αναφέρεται στο γκολ που δέχτηκε). Είναι τρελό αυτό. Πρέπει να νικήσουμε τα τρία εντός και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα εκτός αλλά δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας. Είμαστε παίκτες και οφείλουμε να συνεχίσουμε".

Περέιρα: ""Δύσκολη έδρα, καλός ο βαθμός"

Ο Φακούντο Περέιρα είπε: " Είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία πολύ δύσκολη έδρα, που δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να κερδίσει".

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: " Σαφώς και δεν είναι καλό για εμάς ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια. Μπορούμε σε αυτά τα ματς να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το γκολ που πέτυχε: "Είμαι ικανοποιημένος γιατί το γκολ έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα μου. Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας".

Ξανά εξετάσεις για Βίτορ και Κλάους

Προβλήματα προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Στέφανος Αθανασιάδης έπαιζε τραυματίας από το 30', ενώ φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα και με τον επίσης τραυματία, Μιγκέλ Βίτορ.Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, δεν θέλησε μετά το τέλος του αγώνα να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για την κατάσταση των δύο παικτών, αφού αρκέστηκε να ενημερώσει πως αμφότεροι την Πέμπτη (21/5) θα υποβληθούν και πάλι σε εξετάσεις, προκειμένου να γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματός τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ