ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς για το Youth Football Tournament: "Η αρχή πολλών δράσεων για να δώσουμε χαρά στα παιδιά"

Γαβαλάς για το Youth Football Tournament: "Η αρχή πολλών δράσεων για να δώσουμε χαρά στα παιδιά"

Ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μιλώντας για το Youth Football Tournament που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη τόνισε πως πρόκειται για την αρχή πολλών δράσεων για τα παιδιά.

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη άνοιξε τις πόρτες του σε 40 ασυνόδευτα ανήλικα αγόρια από διαφορετικές εθνικότητες, προσφέροντάς τους χαρά μέσα από τη διεξαγωγή του τουρνουά "Youth Football Tournament".

Ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, δήλωσε πως η χαρά των παιδιών δίνει δύναμη στους ερυθρόλευκους προκειμένου να συνεχίσουν με τέτοιες δράσεις.

"Είναι πολύ σημαντική μέρα για εμάς για όλους στην οικογένεια του Ολυμπιακού, έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενούμε 40 ασυνόδευτα ανήλικα στο προπονητικό μας κέντρο, η χαρά που παίρνουν αυτά τα παιδιά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές δράσεις με την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Είναι η αρχή πολλών δράσεων για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να βοηθήσουμε την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία" ανέφερε ο Νίκος Γαβαλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ