ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γάτσης: "Υπάρχουν περιθώρια για Μπούσι"

Γάτσης: "Υπάρχουν περιθώρια για Μπούσι"
Καλαμαριά

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χρήστος Γάτσης σχολίασε την κόντρα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας με την διοίκηση

Αρχικά, ο κ. Γάτσης αναφέρθηκε στο θέμα του Μπούσι και δήλωσε πως η ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη να είναι νόμιμη:
" Είχαμε υπολογίσει ότι στον αγώνα με τον ΟΦΗ, που ήταν ο πρώτος, θα εκπλήρωνε την ποινή του ο Μπούσι.
Μας εξέπληξε αυτό που έγινε, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν οι σχετικές υπογραφές πιστεύω ότι μέσα στην ημέρα θα διευθετηθεί το θέμα. Εμείς είχαμε προγραμματίσει και στις 31/8 είχαμε καταθέσει το δελτίο του.

Νωρίτερα είχαμε τα προβλήματα με τους ξένους παίκτες. Αλλά ούτως ή άλλως ως εκείνη την ημερομηνία ήμασταν τυπικοί κι εμπρόθεσμοι.

Με το Λαναρή υπάρχει μία νομική γραμμή για να καθαρογραφεί η πρωτόδικη απόφαση και χρειάζεται κάποιος χρόνος. Εξηγώ το πως λειτουργεί ένα σύστημα, αλλά πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα μήνα. Κανένα σωματείο δεν μπορεί να αλλάξει αυτή την απόφαση.

Επανερχόμενος στο θέμα του Μπούσι, εννοείται ότι υπάρχουν περιθώρια, εμείς έχουμε αποστείλει την έγγραφη τοποθέτηση της ΠΑΕ και οι νομικοί μας σύμβουλοι έχουν έρθει σε επικοινωνία με την Super League. Η διευθέτηση μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ακόμα και αύριο






".

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων για την απόφαση της παραχώρησης 10.500 εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη σχολίασε:

" Ουσιαστικά αυτό ήταν απόφαση της ελληνικής αστυνομίας. Στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης, αποφασίστηκε να καθίσουν οι φίλαθλοι του Άρη στο απέναντι τμήμα από τα επίσημα, καθαρά για λόγους ασφαλείας.

Προτείναμε τρία μοντέλα, αλλά η ελληνική αστυνομία δεν δέχτηκε κανένα από αυτά. Η ΠΑΕ πήγε με σκοπό να υπερασπίσει όλα όσα είχαν συμφωνηθεί στις συναντήσεις της με τους οργανωμένους. Έχουν τον τελευταίο λόγο. Εμείς δεν μπορούσαμε να τους ρισκάρουμε και να βάλουμε τους οπαδούς των δύο ομάδων να καθίσουν μαζί.

Γιατί κήρυξαν αποχή; Κάναμε κάτι εμείς; Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας. Εκτιμώ ότι έχει γίνει παρεξήγηση και αν ήξεραν πραγματικά τι έχει γίνει τότε θα ήταν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έγινε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Στείλαμε τον υπεύθυνο ασφαλείας για να μιλήσει με τους οργανωμένους και κάποιοι το δέχτηκαν. Αν κάποιος θέλει να κάνει αποχή, αυτό πρέπει να το επανεξετάσουμε και να μη γίνει έτσι. Εμείς τους καλούμε όλους στο γήπεδο





".




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ