ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική ισοπαλία με Νίκη Βόλου

Φιλική ισοπαλία με Νίκη Βόλου
κατσαβάκης

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Νίκη Βόλου

Το σκορ άνοιξε ο Χατζηπαντελίδης μόλις στο 11΄ για την Νίκη Βόλου κάνοντας το 0-1 για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 ο Περόνε στο 43’ με σουτ του. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε δύο οριζόντια δοκάρια, στο 13’ με τον Μπούσι και στο 29’ με τον Παπαδόπουλο.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Βογιατζής από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σαμουηλίδη. Βοηθοί διαιτητή ήταν οι κ.κ. Ευθυμιάδης και Τοπαλης (Σ.Δ.Π. Θεσσαλονίκης).

Απόλλων Καλαμαριάς (Κατσαβάκης): Κόβατς, Αμπονσά (80’ Μουράφσκι), Μπρίτο, Μπούσι, Φαβάλι, Περόνε (65’ Λαζαρίδης), Σίκοφ (79’ Σαρακατσάνος), Ουέλινγκτον, Γαλανόπουλος, Κόλτσης (87’ Φυτανίδης), Παπαδόπουλος (60’ Σαμουηλίδης).

Νίκη Βόλου (Ζαλίκας): Δινόπουλος, Κουτσογιάννης, Σάμπλιακ (68’ Κούβελας), Παγγάλης, Κωστής (87’ Καρακώστας), Ντόυλ (57’ Κουτελιέρης), Λάνγκερ (71’ Τσέροβιτς), Χατζηπαντελίδης (77’ Σαλτίρης), Μητράκας (57’ Κουκουλής), Ντούλας (83’ Ζαγοριανός), Βούλγαρης.

Σήμερα εξάλλου οι Μανώλης Σπυριδάκης και Μερκούρης Καραλιόπουλος υποβλήθηκαν σε κλινική εξέταση και υπερηχογράφημα από τον γιατρό του Απόλλωνα, Μανώλη Παπακώστα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού αριστερού δικέφαλου μηριαίου.

Ο Σπυριδάκης έχει τραυματιστεί εξαιτίας άμεσης πλήξης και θα ακολουθήσει φυσικοθεραπείες και ατομικό πρόγραμμα για δύο μέρες με την κατάστασή του να επανεκτιμηθεί με ενδεχόμενη επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Όσο για τον Μερκούρη Καραλιόπουλο θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στις αρχές της εβδομάδας.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ