ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατασαράι: Τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Δένδια μετά το "μπλόκο" στο αεροδρόμιο

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας EUROKINISSI

Τηλεφώνημα από τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά το "μπλόκο" στο αεροδρόμιο στα μέλη της αποστολής της Γαλατασαράι για υγειονομικούς λόγους, όπως ανέφερε το NEWS 24/7.

Η Γαλατάσαραϊ, η οποία θα αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (13/7, 21:15, MEGA - Novasports 1HD) επέστρεψε απ' την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη καταγγέλλοντας τις ελληνικές Αρχές για ακατάλληλη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας πως τα μοριακά τεστ κορονοϊού δεν έγιναν δεκτά.

Σύμφωνα με το NEWS 24/7, τηλεφώνημα από τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά το "μπλόκο" στο αεροδρόμιο στα μέλη της αποστολής της Γαλατασαράι για υγειονομικούς λόγους.

Ο κύριοςΤσαβούσογλου διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά προς την αποστολή της ομάδας, με τον κύριο Δένδια να απαντά ότι απλώς τηρήθηκαν τα νόμιμα στα πλαίσια των μέτρων κατά της πανδημίας κορονοϊού και να παραπέμπει στον Νίκο Χαρδαλιά και στα όσα ο ίδιος ανέφερε για το επίμαχο θέμα.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ