OPAP ARENA

Γαλανόπουλος για την OPAP Arena: "Η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία μου"

Γαλανόπουλος για την OPAP Arena: "Η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία μου"

Ο Κώστας Γαλανόπουλος παρακολούθησε τα εγκαίνια της OPAP Arena και τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε αυτό που φανταζόταν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την OPAP Arena είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο 24χρονος μέσος τόνισε πως το αποτέλεσμα ξεπερνά τη φαντασία του και επεσήμανε πως περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ιωνικό (03/10, 20.00).

Αρχικά, ο Κώστας Γαλανόπουλος: "Η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία μου. Ήμουν συγκινημένος. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι τη Δευτέρα θα παίξουμε μπάλα σε αυτό το γήπεδο με αυτό τον κόσμο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Για το πόση δύναμη παίρνουν από τον κόσμο: "Ακόμα και τώρα που έβλεπες αυτό που γινόταν ήθελες να ορμήσεις στο χορτάρι. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει και τη Δευτέρα και ακόμα περισσότερο".

Για την ακουστική της OPAP Arena και αν θα ακούγονται μεταξύ τους οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο δήλωσε: "Δεν ξέρω γιατί κάποια στιγμή ούτε με τον διπλανό στην κερκίδα δεν ακουγόσουν καλά".

Μόνο συγκίνηση. Όλα όσα είδαμε σήμερα ήταν τορμερά. Ανυπομονώ να μπω τη Δευτέρα και να δω πως είναι και από μέσα το γήπεδο.

TAGS OPAP ARENA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ