ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φύλακες-Άγγελοι

Φύλακες-Άγγελοι
New Image

Για μια ακόμη εβδομάδα Έλληνες λεγεωνάριοι έγιναν σημείο αναφοράς σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Άγγελος Χαριστέας: Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης της Νυρεμβέργης απέναντι στην Άιντραχτ, δίνοντας το έναυσμα της αντεπίθεσης για τους κυπελλούχους. Από το 19’ και το γκολ του Χαριστέα, η ομάδα πήρε μπροστά και συνέτριψε την ομάδα της Φρανκφούρτης με σκορ 5-1.

Άγγελος Μπασινάς: Ένας από τους κορυφαίους της εθνικής μας ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, ο Άγγελος Μπασινάς, με κεκτημένη ταχύτητα, οδήγησε την ομάδα του τη Μαγιόρκα εκ του ασφαλούς στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ουέλβα του Βίκτορ Μουνιόθ. Ο Μπασινάς, ήταν ο πνεύμονας της Μαγιόρκα για ενενήντα λεπτά, αποδεικνύοντας στον προπονητή του γιατί πρέπει να είναι βασικός.

Σωτήρης Κυργιάκος: Ο υψηλόσωμος αμυντικός βρέθηκε στη χειρότερη του μέρα και δεν κατάφερε αν βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τη βαριά ήττα. Εκ διαμέτρου αντίθετη η εμφάνιση του σε σύγκριση με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν είχε βρεθεί στην κορυφαία ενδεκάδα.

Γιάννης Αμανατίδης: Ο έλληνας επιθετικός εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στο Αλί Σαμί Γεν, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό στην ήττα της ομάδας του από την ομάδα του Χαριστέα.

Φάνης Γκέκας: Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Μπουντεσλίγκα πέτυχε το πρώτο γκολ της Λεβερκούζεν στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Ντόρτμουντ. Όσο προσαρμόζεται ο διεθνής επιθετικός στα δεδομένα της νέας του ομάδας, τόσο περισσότερο θα προσφέρει.

Στάθης Ταυλαρίδης: Ο «Γάλλος», έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του τη Σεντ Ετιέν, να πάρει μεγάλο διπλό στην έδρα της Τουλούζ με σκορ 2-0.

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Ο Έλληνας τερματοφύλακας, έχει πάρει θέση βασικού στη Σιένα και δεν την αποχωρίζεται με τίποτα. Στον αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα, μπορεί να δέχτηκε τρία γκολ, ωστόσο ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του, αν όχι ο κορυφαίος. Εκτεθειμένος σε όλες τις φάσεις δε φέρει ευθύνη στα γκολ.

Στέλιος Γιαννακόπουλος: Ο Stelios πέρασε ως αλλαγή στο Emirates,, στο 77’. Η ομάδα του γνώρισε την ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 2-0, αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός αρχίζει να παίρνει και πάλι παιχνίδια στα πόδια του.

Γιώργος Σαμαράς: Όλο και περισσότερο χρόνο παίρνει ο Sam από τον Έρικσον και το μόνο που μένει είναι να αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Στη νίκη απέναντι στην Μπέρμιγχαμ μπήκε στο γήπεδο στο 66’.

Ανέστης Αγρίτης: Ο πρώην επιθετικός του Αιγάλεω, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Όφενμπαχ με την Κόπμπλεντς (1-1), αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα έφερνε τη νίκη.

Γιάννης Μασμανίδης: Σε όλη τη διάρκεια του στείρου 0-0 της ασρμίνια με την Καρλσρούη αγωνίστηκε ο Μασμανίδης.

Λεωνίδας Καμπάνταης: Στο ίδιο παιχνίδι, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 57’, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.

Βαγγέλης Νάστος: Ο Νάστος ξεκίνησε ως βασικός στην ήττα της Βιτσέντζα από τη Μόντενα, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε.

Γιώργος Κυριαζής: αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Τριεστίνα με τη Φροζινόνε (1-2).

Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Γράτκορν επί της Αούστρια Λουστενάου με σκορ 3-1 στην Αυστρία.

Αλέξανδρος Παππάς: Η Έργκριτε γνώρισε την ήττα με 5-2 από τη Σίριους, έχοντας στη σύθνθεση της τον Έλληνα μπακ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κένι Σταματόπουλος: Το Αμερικανάκι υπερασπίστηκε την εστία του Τορόντο στο 2-2 με τη Νιου Ίγκλαντ στο MLS.

Δεν αγωνίστηκαν: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Βαγγέλης Μόρας, Βαγγέλης Νέσος, Μανώλης Κροντήρης, Νίκος Νάκας, Νταβίντ Τριανταφυλλίδης, Τσάρλι Κωνσταντινίδης, Τσάρλι Παπασταμάτης, Χρήστος Καρυπίδης.

































TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ