ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

France Football: Η ξεχωριστή έκδοση του περιοδικού με τους νέους κατόχους της Χρυσής Μπάλας, Μέσι και Μπονμάτι

France Football: Η ξεχωριστή έκδοση του περιοδικού με τους νέους κατόχους της Χρυσής Μπάλας, Μέσι και Μπονμάτι

Οι Λιονέλ Μέσι και Αϊτάνα Μπονμάτι κατέκτησαν τη Χρυσή Μπάλα για τη σεζόν 2022-23 σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, με το περιοδικό France Football να τους τιμάει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Την περασμένη Δευτέρα η Πόλη του Φωτός απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη λάμψη αφού φιλοξένησε την τελετή απονομής των βραβείων της Χρυσής Μπάλας, με πολλά μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Φυσικά τα δύο πρόσωπα που ξεχώρισαν δεν ήταν άλλα από τους Λιονέλ Μέσι και Αϊτάνα Μπονμάτι, με τον 36χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ να κατακτάει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για όγδοη φορά στην καριέρα του (πολυνίκης) και την 25χρονη Ισπανίδα μέσο να παίρνει αντίστοιχο βραβείο στις γυναίκες για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Από την πλευρά του το France Football βρήκε έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο για να τους τιμήσει, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρωτοσέλιδο της ειδικής έκδοσης που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο (04/11), με το δίδυμο Μέσι - Μπονμάτι να ξεπροβάλλει μέσα από μία... χρυσή μπάλα.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ