EUROPA LEAGUE

Φράιμπουργκ - Καραμπάγκ 2-1: Νίκη και πρωτοπορία για τους Γερμανούς στον όμιλο του Ολυμπιακού

Φράιμπουργκ - Καραμπάγκ 2-1: Νίκη και πρωτοπορία για τους Γερμανούς στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η Φράιμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Καραμπάγκ για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Europa League και τέθηκε επικεφαλής της βαθμολογίας στο γκρουπ του Ολυμπιακού.

Η Φράιμπουργκ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Καραμπάγκ, για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Europa League, όπου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ένα πέναλτι του Βιντσέντζο Γκρίφο κι ένα σουτ του Ρίτσου Ντόαν έβαλαν μπροστά στο σκορ τους επικεφαλής και της Bundesliga, οι οποίοι όμως δεν έχτισαν πάνω σε αυτήν την εξέλιξη.

Οι Αζέροι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν με τον Μάρκο Βέσοβιτς στο 39ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια είχαν περισσότερες τελικές από τους γηπεδούχους, ψάχνοντας το επόμενο γκολ του αγώνα. Δεν το βρήκαν, αφού οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους μεγάλες ευκαιρίες.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους κι η Φράιμπουργκ τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία του ομίλου μαζί με τη Ναντ.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Σιλντιγιά, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κ. Γκιντέρ, Ντόαν (90+3' Κάιτελ), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Γκρίφο (71' Κιερέχ), Τζέονγκ (88' Βάισχαουπτ), Πέτερσεν (71' Γκρέγκοριτς)

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκαμανταλίεβ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Μπ. Χουσεΐνοβ, Μπαϊράμοβ (90+2' Τσαφαρκουλίγεβ), Γκαράγεβ (77' Αλμέιντα), Γιάνκοβιτς (84' Αντράντε), Κόντι, Σεϊντάγεβ (76' Ρομάο), Οβούσου, Ζουμπίρ

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

  • Ναντ - Ολυμπιακός 2-1 (32' Μοχαμέντ, 90+3' Γκεσάν / 50' αυτ. Μουτουσάμι)
  • Φράιμπουργκ - Καραμπάγκ 2-1 (7' πέν. Γκρίφο, 15' Ντόαν / 39' Βέσοβιτς)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

  • 15/09 19:45 Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
  • 15/09 19:45 Καραμπάγκ - Ναντ
TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ