ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φούντας: Νέα τρομερή εμφάνιση με δύο γκολάρες στη νίκη της DC United

Ο Ταξιάρχης Φούντας με τη φανέλα της DC United
Ο Ταξιάρχης Φούντας με τη φανέλα της DC United DC UNITED

Ο Ταξιάρχης Φούντας πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην DC United κόντρα στην Dynamo Houston, αναδείχθηκε MVP για ακόμα μία φορά και έφτασε τα τέσσερα τέρματα και τη μία ασίστ σε μόλις τέσσερις εμφανίσεις.

Σε λιγότερο από δύο μήνες στο MLS και μόλις σε τέσσερις συμμετοχής ο Ταξιάρχης Φούντας έχει καταφέρει να κάνει θαύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε μία ακόμα τρομερή εμφάνιση στην αναμέτρηση της DC United με την Dynamo Houston, σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, την οποία οδήγησε στη νίκη με 2-0.

Στο 35' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα δοκίμασε το πλάγιο σουτ από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του κίπερ της Houston για το 2-0.

Μάλιστα, ο 26χρονος ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο έγινε ο πρώτος παίκτης στο MLS που κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός να σημειώσει δύο γκολ και μία ασίστ μόλις στο πρώτο μέρος, αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Man of the Match.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα τέσσερα τέρματα σε ισάριθμους αγώνες, ενώ έχει προσφέρει και μία ασίστ στους συμπαίκτες του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ