ΠΑΟΚ

Φουλάρει για στόπερ και πορτιέρο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Μέχρι την Τρίτη (31/7) το αργότερο θέλουν να κλείσουν στον ΠΑΟΚ αντικαταστάτη του Μαλεζά ενώ ψάχνουν για τερματοφύλακα

Μετά τις αποχωρήσεις των Μαλεζά και Κρέσιτς έχουν δημιουργηθεί κενά στις θέσεις τους που ο ΠΑΟΚ θέλει να τα καλύψει.

Στην παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" στρέφεται κυρίως στην αναζήτηση ενός στόπερ λόγω των αγώνων που έρχονται με την Μπνέι καθώς οι μόνοι έμπειροι παίκτες για τα μετόπισθεν είναι οι Κατσικάς και Κουμάλο.

Ο Μόρας είναι μια επιλογή αλλά στην παρούσα φάση είναι σταντ μπάι καθώς στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως αναζητούν μια καλύτερη περίπτωση παίκτη που θα πληροί τις προυποθέσεις που έχουν μπει για την αντικατάσταση του Μαλεζά.

Μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσουν με αυτή την υπόθεση αποκτώντας κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, εφόσον όμως κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε ο "Δικέφαλος" θα "ενεργοποιήσει" την περίπτωση του πρώην παίκτης της Μπολόνια. Σχετιικά με την θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται. Θεωρούν πως ο Γλύκος μπορεί να αντεπεξέλθει σαν βασικός, καθώς σε αυτήν την θέση φαινόταν πως προορίζεται, ενώ υπάρχει εμπιστοσύνη και στον Γιακουμή.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εφόσον παρουσιαστεί μια εξαιρετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πει... όχι. Σχετικά με τον Σηφάκη, δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί μιας και ζητά αρκετά λεφτά, ενώ έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό, ενώ για τον Κωνσταντόπουλο είναι μια εξίσου δύσκολη περίπτωση μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ