ΟΦΗ

Φοβερό fair play από Νιόπλια: "Στενάχωρο για τον ΠΑΣ, δεν ξέρω τι θα γίνει δικαστικώς αλλά στο γήπεδο ήταν αξιόλογοι"

Ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 6 Μαρτίου 2022
Ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 6 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έκρυψε τη χαρά του για την είσοδο του ΟΦΗ στα playoffs αλλά ταυτόχρονα έβγαλε το καπέλο στους παίκτες και στον προπονητή του ΠΑΣ, ξεκαθαρίζοντας πως ανεξάρτητα τι θα γίνει στα δικαστήρια, οι Ηπειρώτες είναι εξαιρετική ομάδα.

Ο ΟΦΗ έκανε το προσπέρασμα στην τελευταία στροφή της Super League Interwetten αφού με το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και σε συνδυασμό με την αποτυχία είτε του Αστέρα είτε του ΠΑΣ να πάρουν νίκη στα δικά τους παιχνίδια, μπόρεσε να πάρει εκείνος την 6η θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στα playoffs.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την περιπέτεια του ΠΑΣ με την αφαίρεση βαθμών που είχε, υποστηρίζοντας πως εντός γηπέδου οι Ηπειρώτες ήταν εξαιρετικοί και πως αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες τους όσο και στον προπονητή τους.

"Εγώ είμαι χαρούμενος για τη χρονιά που κάναμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά για μεγάλο διάστημα, αν δεν είχαμε τα προβλήματα θα είχαμε και περισσότερους βαθμούς. Μετά το πρώτο δίμηνο βρήκαμε το ρυθμό μας, παίξαμε καλά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για αυτό.

Οι 37 βαθμοί είναι πάρα πολλοί γιατί αν γυρίσουμε πίσω στη χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη είχαμε 34 βαθμούς. Τώρα μαζέψαμε 37 και δεν θα μπαίναμε στην εξάδα αν δεν υπήρχε αυτή η τιμωρία των Ιωαννίνων.

Σίγουρα είναι λίγο στενάχωρο για τα παιδιά και τον προπονητή των Ιωαννίνων γιατί είναι άδικο λίγο στους αγωνιστικούς χώρους να παίρνεις αυτούς τους βαθμούς.

Λέω άδικο γιατί ήρθε ένα παιδί από την Γερμανία σε μία δύσκολη χρονιά για τα Γιάννινα με δύο συνεχόμενες καλές χρονιές και όλοι ξέρουμε πως ομάδες της επαρχίας δύσκολα το επαναλαμβάνουν και τρίτη χρονιά και αυτός το πήγε ακόμα καλύτερα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και αυτά τα παιδιά.

Δεν ξέρω τι θα γίνει δικαστικώς αλλά στο γήπεδο ήταν πολύ αξιόλογη ομάδα. Εμείς είμαστε χαρούμενοι όχι γιατί πήγαμε στην εξάδα αλλά για την ποιότητα που παρουσιάσαμε, για αυτό που δείξαμε στον κόσμο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο πως είμαστε μία καλή ομάδα. Ξαναγυρίζουμε πίσω, για να γίνουμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα.

Οι 37 βαθμοί είναι πολλοί βαθμοί, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από το σημερινό παιχνίδι έχω να πω ότι αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος είχαμε λίγο άγχος και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί", δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ