SERIE A

Φόσκι: "Ας σταματήσει το κλάμα ο Γκαλιάνι"

Φόσκι: "Ας σταματήσει το κλάμα ο Γκαλιάνι"
New Image

"Το γκολ της Παλέρμο ήταν κανονικάτοτο, φτάνει πια με τον Γκαλιάνι που κλαίγεται εδώ και δύο μέρες για τη διαιτησία", δήλωσε οργισμένος ο εκτελεστικός διευθυντής των Σικελών σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε

"Καταλαβαίνω ότι εν θερμώ λέγονται τέτοια πράγματα", τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής των "ροζανέρι", Ρίνο Φόσκι, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να μιλήσει αποκλειστικά για τη διαιτησία με τη Μίλαν, και συμπλήρωσε:

"Δεν μου φαίνεται πάντως νορμάν ότι δύο ημέρες μετά ακούγονται ακόμα αυτές οι βλακείες. Ακούσαμε αρκετά, όμως δεν αντέχω άλλο

Είμαι πικραμένος από αυτά που ακούγονται από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Λέμε πάντα ότι είναι ανάγκη να κρατάμε χαμηλούς τόνους, όμως ο Γκαλιάνι κλαίγεται εδώ και δύο ημέρες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Παλέρμο κέρδισε άδικα.

Το γκολ του Ντιάνα ήταν κανονικό όσο και το στοπ του Αμάουρι, που έγινε με τον ώμο και όχι με το μπράτσο, όπως ακούω να επαλαμβάνεται συνεχώς.

Συνεχίζουν να αρνούνται την πραγματικότητα, και αυτό δεν αρμόζει σε μεγάλες ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση οι ροσονέρι δεν συμπεριφέρονται ακολουθώντας το στυλ της Μίλαν.

Πέρυσι εγώ δεν είπα τίποτα όταν η Μίλαν κέρδισε πέναλτι που δεν ήταν στο Μπαρμπέρα κόντρα στην Παλέρμο".









TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ