ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Να κυριαρχούμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο"

Φορτούνης: "Να κυριαρχούμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο"

Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ομονόια τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Κώστας Φορτούνης, εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Τετάρτης (23/9) κόντρα στην Ομόνοια. Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε τόσο σε αυτό καθ' αυτό το παιχνίδι με τους Κύπριους όσο και στη δική του παρουσία και στόχους τη φετινή σεζόν.

- Θεωρείς τον Ολυμπιακό φαβορί; Με ποιο σκορ θα ήσουν ικανοποιημένος;

"Φαβορί σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν. Να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έμπειρια. Πιστεύω ότι το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να μην δεχτούμε γκολ, να βάλουμε, έτσι ώστε να πάρουμε προβάδισμα".

Πόσο σου έχει λείψει μια ευρωπαϊκή βραδιά με γεμάτο γήπεδο και με ένα γκολ;

"Μου έχει λείψει. Μακάρι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να περάσουμε την Ομόνοια, ώστε να χαρώ εγώ και ο κόσμος πολλές τέτοιες βραδιές".

Υποσχέθηκες μετά από τον Αστέρα πως θα είναι η χρονιά σου. Θα είναι το ματς με την Ομόνοια η αρχή για αυτό;

"Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου γιατί πέρασα ένα δύσκολο τραυματισμό. Νιώθω πολύ καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Να συμμετέχω σε αυτό να είμαι πρωταγωνιστής, να βοηθάω είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός".

Τα τελευταία χρόνια μπαίνετε στους ομίλους του Champions League και δεν χάνετε. Αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας στην Ευρώπη;

"Έχουμε πολύ καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά ματς. Ειδικά έχουμε δείξει χαρακτήρα. Κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο θέλουμε να κυριαρχήσουμε, πράγμα που στο Champions League είναι δύσκολο. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε ποιότητα, αυτό μας έχει πει και προπονητής μας να παίξουμε τη μπάλα μας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο".

Σας επηρεάζει η απουσία κόσμου;

"Μας επηρεάζει γιατί ειδικά σε τέτοια ματς το γήπεδο μας βοηθάει πολύ. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να παίξουμε έτσι, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Παρότι δεν κάνατε ουσιαστικά προετοιμασία, δείξαμε κόντρα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα ότι έχουμε ρυθμό. Θεωρείς πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την Ομόνοια;

"Δεν έχουμε σταματήσει καθόλου. Αυτό είναι καλό και κακό. Δεν χρειάστηκε μίνι προετοιμασία, έχουμε προετοιμαστεί για τα δύο ματς, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τι μας περιμένει. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ