ΚΑΒΑΛΑ

"Φονέας των γιγάντων" η Καβάλα

"Φονέας των γιγάντων" η Καβάλα
Καβάλα - ΑΕΚ

Αήττητη παραμένει η Καβάλα στα πέντε ματς που έχει δώσει με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η Κυριακάτικη ισοπαλία της Καβάλας επί του ΠΑΟΚ στο "Ανθή Γιαραγιάννη" για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κράτησε το αήττητο για τους Αργοναύτες, όσο αφορά τα παιχνίδια με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με τον Γιάννη Παπακώστα αρχικά στο τιμόνι και τον Βαγγέλη Γούτη στη συνέχεια, η Καβάλα παίζει έξυπνο, γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχοντας στις τάξεις της φυσικά παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε πρωταθλητισμό.

Το SPORT 24 θυμάται τα πέντε δυσκολότερα παιχνίδια της Καβάλας.

Ολυμπιακός-Καβάλα 0-0 (3η αγωνιστική 12-9-2009)

Στο πρώτο της τεστ απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και μάλιστα τον πρωταθλητή Ελλάδας, η Καβάλα όχι μόνο δεν παρουσιάστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά ήταν εκείνη η ομάδα που θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αν ο Ονουάτσι ήταν πιο τυχερός στο πλασέ που έκανε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Καβάλα-Παναθηναϊκός 2-2 (7η αγωνιστική 18-10-2009)

Για ένα ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα (τότε στον πάγκο της ομάδας) τα έκαναν όλα τόσο σωστά, ώστε κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο μέρος του Παναθηναϊκού με 2-0.

Στην επανάληψη ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, με το "τριφύλλι" να κυριαρχεί και στις καθυστερήσεις του αγώνα να παίρνει την ισοπαλία, με γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ.

Άρης-Καβάλα 0-0 (10η αγωνιστική 7-11-2009)

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η Καβάλα πήρε χρυσό βαθμό αν και τελείωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες!

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως οι "Αργοναύτες" θα μπορούσαν να "κλέψουν" την νίκη, καθώς στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνοι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα, όπως και στο Καραϊσκάκη, ο Ονουάτσι βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Καβάλα-ΑΕΚ 2-1 (11η αγωνιστική 21-11-2009)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, από όλες τις απόψεις, η ομάδα της Καβάλας κέρδισε την ΑΕΚ παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι "Αργοναύτες" προηγήθηκαν στο σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Λάκης στο 55', με την Ένωση να ισοφαρίζει στο 69' με κεφαλιά του Γκέτζογλου.

Μετά το 1-1 το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα, με τις δυο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ. Η Καβάλα ωστόσο αποδείχθηκε πιο ουσιαστική και στο 85' πήρε το τρίποντο, με χρυσό σκόρερ τον Γιάννου.

Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-0 (14η αγωνιστική 13-12-2009)

Στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με τους "μεγάλους", η ομάδα της Καβάλας με καλή άμυνα και μπόλικη τύχη, κατάφερε να πάρει σπουδαίο βαθμό από τον ΠΑΟΚ, που είχε τρία δοκάρια.

Βέβαια οι ευκαιρίες δεν έλειψαν και για τους γηπεδούχους που έφτασαν μια ανάσα από το να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Ρινκόν μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη, σημάδεψε τον Έλληνα πορτιέρο.

Βίντεο με τα.. κατορθώματα των "Αργοναυτών"










































TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ