ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Θέλουμε τουλάχιστον δύο γκολ αλλά για αυτά τα ματς παίζουμε ποδόσφαιρο"

Φλικ: "Θέλουμε τουλάχιστον δύο γκολ αλλά για αυτά τα ματς παίζουμε ποδόσφαιρο"
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Χάνσι Φλικ παραδέχτηκε πως θα είναι πολύ δύσκολο το έργο της Μπάγερν μετά την ήττα της με 3-2 στο πρώτο ματς από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο έστειλε το μήνυμα πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ανατροπή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και κατάφερε με λίγες τελικές προσπάθειες να βρει τρία γκολ στην "Allianz Arena", την ώρα που η Μπάγερν είχε 31, εκ των οποίων οι 21 εντός περιοχής, αλλά μόνο δύο γκολ.

Πλέον, η ρεβάνς στο "Παρκ Ντε Πρενς" το βράδυ της Τρίτης (13/4) βρίσκει τους νταμπλούχους Γερμανίας και πρωταθλητές Ευρώπης με την πλάτη στον τοίχο μετά την εντός έδρας ήττα τους με 3-2 την περασμένη Τετάρτη και μπροστά στο φάσμα ενός αποκλεισμού που θα τους στερήσει την ευκαιρία να υπερασπιστούν από εδώ και πέρα τον τίτλο τους, ωστόσο είναι έτοιμοι να δώσουν σκληρή μάχη.

Το μήνυμα άλλωστε ήταν ξεκάθαρο και το έδωσε ο αρχιτέκτοντας των Βαυρών, Χάνσι Φλικ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα πριν πετάξει η αποστολή για το Παρίσι:

"Ξέρουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία παίζουμε ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να προκαλέσουμε μία μίνι έκπληξη στο Παρίσι και θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αν το καταφέρουμε.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν κυνικοί, πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα δώσουμε τα πάντα".

Στον ίδιο μήκος κύματος ήταν συντονισμένος και η σημαία της Μπάγερν εδώ και μία 10ετία, Τόμας Μίλερ, που τόνισε: "Δυστυχώς είχαμε μερικά προβλήματα τραυματισμών αλλά αισθανόμαστε πως έχουμε την ποιότητα και είμαστε πνευματικά ικανοί να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Δεν θα πάρουμε τρελά ρίσκα παίζοντας φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό αλλά θα προσπαθήσουμε ωστόσο να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ".

Το θετικό για τους Βαυαρούς είναι πως οι Γκορέτσκα, Ερναντέζ και Κομάν πήραν μέρος κανονικά στη τελευταία προπόνηση και θα είναι μεταξύ αυτών που θα ταξιδέψουν μαζί με τον Χάνσι Φλικ στην Γαλλία.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπάγερν: Νόιερ, Νούμπελ, Παβάρ, Κίμιχ, Μαρτίνεθ, Σανέ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Ντέιβις, Σαρ, Ερναντέζ, Νιανζού, Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν, Μουζιάλα, Στάνισιτς, Ζάισερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ