ΜΙΛΑΝ

Φλαμινί: "Ποιά κρίση;"

Φλαμινί: "Ποιά κρίση;"
φλαμινι

Ο Γάλλος άσος της Μίλαν εκτιμά πως η ομάδα του δεν περνάει καμία κρίση, ενώ ανυπομονεί για το ντέρμπι με την Ίντερ

Οι "ροσονέρι" είχαν έναν καταστροφικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο ήττες από την Μπολόνια και την Τζένοα, όμως τα πράγματα ηρέμησαν έπειτα από την νίκη στην τρίτη αγωνιστική με την Λάτσιο.
"Δεν υπήρχε ποτέ καμία κρίση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φλαμινί όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Φυσικά όταν παίζεις για μία σπουδαία ομάδα όπως η Μίλαν, περιμένουν να κερδίσεις με μία συνέχεια, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο αρχίζοντας από απόψε".

Η Μίλαν σήμερα το βράδυ φιλοξενείται στο "Ορέστε Γκρανίλο" από την Ρετζίνα και ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με την Ίντερ.

"Το ντέρμπι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όπως το ίδιο θα κάνουμε και απόψε κόντρα στην Ρετζίνα".

Ο Φλαμινί γνωρίζει τον προπονητή της Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, από τις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με την Τσέλσι και έτσι δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Πορτογάλο.

"Ο Μουρίνιο είναι ένας σπουδαίος προπονητής, το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια. Από αυτά που βλέπω στις εφημερίδες δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είναι πάντα ο ίδιος, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους".

Ο Φλαμινί αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ είχε ολοκληρωθεί, ενώ τώρα με τον τραυματισμό του Πίρλο δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα.












TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ