SERIE A

Φιορεντίνα - Λάτσιο 0-3: Πάρτι των Ρωμαίων στη μετά-Βλάχοβιτς εποχή

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουντινέζε που έστειλε την Λάτσιο στα προημιτελικά του Coppa Italia | 18 Ιανουαρίου 2022
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουντινέζε που έστειλε την Λάτσιο στα προημιτελικά του Coppa Italia | 18 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Λάτσιο υπέταξε την ακίνδυνη Φιορεντίνα ελλείψει Ντούσαν Βλάχοβιτς και το 3-0 στην Τοσκάνη τη φέρνει από πάνω στη βαθμολογία.

Φιορεντίνα και Λάτσιο ήταν ισόβαθμες και μάλιστα με τους "βιόλα" να έχουν αγώνα λιγότερο, αλλά η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 στο "Αρτέμιο Φράνκι" και προσπέρασε στην κούρσα της Ευρώπης, έπειτα από 24 αγωνιστικές στη Serie A.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο 1ο ημίχρονο, με τους "βιόλα" να βασίζονται στον Αρτούρ Καμπράλ για το γκολ, τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής και η Λάτσιο δεν του τον έδωσε στο 2ο ημίχρονο. Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και "κλείδωσαν" τη νίκη, ενώ στο τέλος ο Κριστιάνο Μπιράγκι με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ίντερ - Μίλαν 1-2

Ρόμα - Τζένοα 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ