SERIE A

Ρόμα - Τζένοα 0-0: Το γκολ του Τζανιόλο δεν μέτρησε και το τρίποντο χάθηκε

Ο Νικόλο Τζανιόλο με τη φανέλα της Ρόμα σε φιλικό με την Raja Casablanca | 14 Αυγούστου 2021
Ο Νικόλο Τζανιόλο με τη φανέλα της Ρόμα σε φιλικό με την Raja Casablanca | 14 Αυγούστου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Ρόμα νόμιζε ότι πήρε τη νίκη επί της Τζένοα στο "Ολίμπικο" χάρη σε γκολ του Νικολό Τζανιόλο στις καθυστερήσεις, όμως το τέρμα δεν μέτρησε και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Η Ρόμα δεν δέχθηκε ποτέ να αφήσει δύο βαθμούς απέναντι στην Τζένοα στο "Ολίμπικο", ειδικά από τη στιγμή που έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Ο Νικολό Τζανιόλο έκανε μία εκπληκτική ενέργεια και με σουτ έξω από την περιοχή και νόμιζε ότι έσωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως υπολόγιζε χωρίς το επιθετικό φάουλ του Τάμι Έιμπραχαμ, που ουσιαστικά κράτησε το 0-0 για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα που φλερτάρει με την τελευταία θέση της βαθμολογίας και αλλάζει διαρκώς προπονητές. Το γκολ δεν ερχόταν όμως και η αγωνία αυξανόταν. Η αποβολή του Λέο Έστιγκαρντ στο 68' (ο Νορβηγός είχε περάσει στον αγώνα στο 1ο ημίχρονο) έκανε ακόμα πιο επιτακτικό το γκολ για τους "τζιαλορόσι", που τελικά το βρήκαν με τον διεθνή Ιταλό στις καθυστερήσεις.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μετατράπηκαν σε αγωνία όσο η φάση εξεταζόταν στο VAR, μέχρι να διαπιστωθεί η παράβαση του Άγγλου επιθετικού. Ο Τζανιόλο αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Ο Δημήτρης Κεραμίτσης έμεινε εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ