MEDIA

Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ: Πού θα δείτε τον τελικό του Conference League

Ο Κουρτ Ζουμά πανηγυρίζει την πρόκριση της Γουέστ Χαμ στον τελικό του Conference League
Ο Κουρτ Ζουμά πανηγυρίζει την πρόκριση της Γουέστ Χαμ στον τελικό του Conference League © 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Η ώρα του τελικού του Europa Conference League έφτασε, με τις Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ να μονομαχούν το βράδυ της Τετάρτης (07/06) για το τρόπαιο. Δείτε αναλυτικά ώρα και κανάλι.

Η μεγάλη βραδιά για τη Φιορεντίνα και τη Γουέστ Χαμ (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) έφτασε, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (07/06) στην Πράγα στον τελικό του Europa Conference League (δεύτερος στην ιστορία του θεσμού μετά από το Ρόμα - Φέγενορντ πέρυσι).

Η ομάδα της Τοσκάνης επέστρεψε σε τελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA για πρώτη φορά μετά από το 1989/90, όταν ηττήθηκε στο Κύπελλο UEFA από τη Γιουβέντους, ενώ αυτή είναι η 5η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό τελικό.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ πέρασε με δύο νίκες κόντρα στην Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου κι αυτή είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το Conference League αποτελεί τη μόνη δίοδο της Γουέστ Χαμ για να παίξει ξανά Ευρώπη τη νέα σεζόν, καθώς τερμάτισε 14η στην Premier League, στο +6 από τον υποβιβασμό.

Μάλιστα, πάνω από 20.000 φίλοι των σφυριών έχουν φτάσει στην Πράγα, τη στιγμή που η διοργανώτρια Αρχή έχει προμηθεύσει επίσημα κάτι παραπάνω από 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα.

Ο μικρός αριθμός των εισιτηρίων οφείλεται στη χωρητικότητα της "Fortuna Arena", με το γήπεδο που επιλέχτηκε ως έδρα του τελικού να μην χωράει πάνω από 20.000 θεατές και την UEFA να οργανώνει μία Fan Zone στο εσωτερικό του Letna Park, όπου θα βρεθούν οι φίλοι της Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, Μπαράκ που δεν αγωνίστηκε με τη Σασουόλο για προληπτικούς λόγους από τη Δευτέρα (5/6) θεωρείται πανέτοιμος και βρίσκεται στη διάθεση του Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ντέιβιντ Μόγες ο Σαμασέκα, που απουσιάζει καιρό.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

  • 22:00 Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS MEDIA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ