CONFERENCE LEAGUE

Στην Πράγα 20.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ, οι 2 στους 3 χωρίς εισιτήριο για τον τελικό του Conference

Στην Πράγα 20.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ, οι 2 στους 3 χωρίς εισιτήριο για τον τελικό του Conference
@2023 PETROS KARADJIAS/AP IMAGES

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ ετοιμάζονται να κάνουν... κατάληψη στην Πράγα για τον τελικό του Conference League όπου η ομάδα τους θα συναντήσει την Φιορεντίνα, με τη μεγάλη πλειονότητα των φίλων των σφυριών να μην έχει όμως εισιτήρια στα χέρια της.

Ο φετινός τελικος του Europa Conference League (δεύτερος στην ιστορία του θεσμού μετά από το Ρόμα - Φέγενορντ πέρυσι) είναι πλέον θέμα λίγων 24ώρων, με τις Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα να έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τη μεταξύ τους κόντρα (07/06, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) και το κοινό τους να αγωνιά.

Εκείνοι πάντως που δείχνουν μεγαλύτερη αδημονία για τον τελικό είναι οι φίλοι της Γουέστ Χαμ, που έχουν προκαλέσει έναν τεράστιο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της UEFA. Αιτία το ότι αναμένονται πάνω από 20.000 φίλοι των σφυριών στην Πράγα και ενώ η διοργανώτρια αρχή έχει προμηθεύσει επίσημα κάτι παραπάνω από 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα.

Ο μικρός αριθμός των εισιτηρίων οφείλειται στη χωρητικότητα της "Fortuna Arena", με το γήπεδο που επιλέχτηκε ως έδρα του τελικού να μην χωράει πάνω από 20.000 θεατές και την UEFA να οργανώνει μία Fan Zone στο εσωτερικό του Letna Park, όπου θα βρεθούν οι φίλοι της Γουέστ Χαμ.

Με αυτή την κίνηση, αποβλέπει στο να μην υπάρχουν συναπαντήματα με Ιταλούς, με ρεπορτάζ αγγλικών και ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως στο εν λόγω χώρο, θα τοποθετηθούν πολλές γιγαντοοθόνες, όπου θα μπορούν όσοι φίλοι της Γουέστ Χαμ δεν βρουν εισιτήριο, να παρακολουθήσουν... οργανωμένα το παιχνίδι.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ