SERIE A

Φιορεντίνα: Εντοπίστηκε ο οπαδός που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Κουλιμπαλί και αποκλείστηκε ισόβια από το γήπεδο

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι © 2019 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Η Φιορεντίνα εντόπισε τον οπαδό που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Καλιντού Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση με τη Νάπολι και σύμφωνα με το Tuttomercatoweb τον τιμώρησε με ισόβια απαγόρευση εισόδου στο Αρτέμιο Φράνκι.

Την απειλή της έκανε πράξη η Φιορεντίνα, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα για τα άσχημα περιστατικά που συνέβησαν στην αναμέτρηση των βιόλα με τη Νάπολι (1-2) στο Αρτέμιο Φράνκι για τη Serie A, καθώς οι Βίκτορ Οσιμέν και Καλιντού Κουλιμπαλί κατήγγειλαν ρατσιστικές επιθέσεις.

Η διοίκηση της Φιορεντίνα μέσω ανακοίνωσής της είχε τονίσει ότι μόλις βρεθούν οι θύτες θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα. Πράγμα που συνέβη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tuttomercatoweb, εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε ο οπαδός της ομάδα που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Κουλιμπαλί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, με τον ιταλικό σύλλογο από τη μεριά του να τον τιμωρεί, αποκλείοντάς τον ισόβια από το Αρτέμιο Φράνκι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ των "παρτενοπέι" κατήγγειλε ότι κάποιος τον αποκάλεσε "γ....ένη μαϊμού".

TAGS SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ