ΝΑΠΟΛΙ

Ο Όσιμεν έστειλε ηχηρό μήνυμα στους ρατσιστές στο φινάλε του Φιορεντίνα - Νάπολι

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς του Europa League κόντρα στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς του Europa League κόντρα στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Οπαδοί της Φιορεντίνα εξαπέλυσαν ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστές της Νάπολι στο φινάλε του αγώνα του Αρτέμιο Φράνκι, με τον Βίκτορ Όσιμεν να απαντάει στους υβριστές του μέσω ανάρτησης που έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter.

H Νάπολι πέρασε νικηφόρα από το Αρτέμιο Φράνκι επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα και πανηγύρισε το 7Χ7 στη φετινή Serie A,όμως το φινάλε δεν είχε μόνο χαμόγελα για τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι αλλά και εκνευρισμό.

Εκνευρισμό που ήταν απολύτως δικαιολογημένος αφού την ώρα που έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, τρεις παίκτες των παρτενοπέι, οι Όσιμεν, Κουλιμπαλί και Ανγκισά, δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της ομάδας της Τοσκάνης που βρίσκονταν ακόμα στις εξέδρες.

Το γεγονός αυτό έκανε τον γενικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Τζόε Μπαρόνε, να απολογηθεί προσωπικά στον παίκτες των παρτενοπέι που βρέθηκαν σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, με την αντίδρασή τους όμως να έρχεται με αφοπλιστικό τρόπο.

"Δράστης" ο Βίκτορ Όσιμεν, με τον επιθετικό της πρωτοπόρου της Serie A να προχωράει σε ανάρτηση-απάντηση στους υβριστές οπαδούς της Φιορεντίνα την οποία έσπευσε να αναπαράγει η Νάπολι μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

"Μιλήστε στα παιδιά σας, στους γονείς σας, κάντε τους να καταλάβουν πόσο αηδιαστικό είναι να μισείς ένα άτομο λόγω του χρώματος του δέρματός του", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Νιγηριανού επιθετικού.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ